неделя, ноември 30, 2008

Влизания в блога ми

От време не време преглеждам по какви ключови думи хората влизат в блога ми, та понеже се посъбраха доста интересни, реших да ги споделя с вас и да отговоря на въпросите на питащите.

Започваме леко с "Христо семки блог Русе", да аз съм Христо, имам блог и съм от Русе, ама тия семки от къде ги измислихте ? Да взема да пусна един блог за семки или може би онлайн магазин

"knigata na manson link" при мене линк към книгата няма да намерите, но пък като за начало може да пробвате с 'long hard road out of hell', защото така се казва "knigata na manson". За интересуващите се, книгата е добра, лично на мен ми хареса, в началото започва малко тъпо с разни бози имащи за цел да отблъснат овреме пуританите, но после нещата се нормализират.Manson е велик, но това е друга тема. btw, последния албум е яко бозав.

"изпит по лааг" - даа, взех го, благодаря за поздравленията. Изпита по ЛААГ се провежда абсолютно всяка година между 10-ти и 20-ти декември. Обаче ако научавате датата от блога ми, по добре да оставите за поправка, а ?

"статии за цигарите" - цигарите са гадни, това е, което трябва да знаете за цигарите. За какво са ви чак статии? Ако не пушите, недейте да започвате, ако пушите, старайте се да не пречите на непушачите. btw, tabaco freedom in BDZ!!!

"как да бъдем готини" - ако четете съвети "как да бъдете готини" в блога на един nerd значи мноого сте я закъсали и ме съмнява, че вече е късно. Опитайте като мен, четете книжки, гледайте филми, слушайте качествена музика и се пробвайте да го докарате от към интелект. (б.а. - не гарантирам, че ще се получи).

"gotha88 hackers" - rspct l33t brotaz! h4k 7h3 p14n37 :D

"сърбят ме вените" - еваларка бичим. Значи има едно решение, трябва ти вана, комплект ножчета BIC и албум на Bullet for my Valentine. И да внимаваш да не си развалиш причОската или пък да не ти падне някоя значка. I fuckin love to hate emocore!
Тематичен виц.
- Колко емо-та са нужни за да завият крушка.
- Николко, те предпочитат да стоят в тъмното и да плачат!

"snimki na angel Gabriel" - ще кажа на Jesus да ми прати като го видя. Въпреки че съм чувал, че ангелите трудно се материализират, но това е друга тема.

"tv predavane za bolnite ot MS" - вие пък чак TV предаване. Едно време имаше едно предаване Go Open Source, направиха няколко серии, но после изчезна. Мисля, че още може да се намери по тракерите.

"mozila firefox 5" - успокой се малко, те скоро изкараха 3, ти вече 5 искаш.

"филм история на бил гейтс" - това ще да е The Pirates Of The Sylicon Valley. Между другото Били има и книга, която може да се изтегли в аудио формат от demonoid. Това е само ако сте от лудите му фенове иначе не си струва.

"IE sux" - TRUE

"colour haze all" - и аз още не мога да си намеря посления албум. Има време, братята хакерища ще го пуснат все някъде. Иначе ако съм разбрал правилно това интервю Colour Haze казват fuck the music industry! :)

"нова година bukurest" - стой си Стойчо в България, стига с тия чужбини.

"igra s vaprosi" - започваме. Ето първия - Какво е казал хан Аспарух на войниците си при Шлемово усое ?
отговора е - Когато падна умрял, вземи моя ей кей форти севън(AK-47)!
:D

и за финал любимото ми "ima li azis msn skype" - има, има ! Питай Буги Барабата, той го знае. :D

Това беше за сега, като се понатрупат повечко, ще пуснем. Няма да ви оставим без ценните ви отговори, защото там където спира google, започвам АЗ :D

5 коментара:

Анонимен каза...

саииииигон, уат а бютифул ситейй :D

gotha каза...

В Сайгон, всички се раждат и умират на 23...
:D

Онлайн магазин каза...

"tv predavane za bolnite ot MS" - това най-много ме зарадва, да се чуди човек какво търсят хората в търсачките понякога. :)

gotha каза...

Всъщност един приятел предположи, че MS не е Microsoft, а множествена склероза и ...
в тоя случай хич не е смешно

Онлайн магазин каза...

В такъв случай моля да ми бъде изтрит горния коментар и този тук, изобщо не се сетих че може да става дума за това. :(