четвъртък, август 16, 2007

AJAX chat

Днес ми се наложи да проведа разговор с приятелка по skype, но нещо им бяха бъгясали сървърите и не можех да се свържа по половин час и когато се свържех не искаше да ми изпраща съобщенията. Пратих и sms-че от интернет, че не мога в skype да влезе в icq, отговора беше, че няма icq и не съм ли можел да го оправя, нали уж съм разбирал от компютри.
Не ми се обясняваше защо не мога да го оправя за това просто влязох в любимия google и 5 минути по-късно си бях инсталирал много приятен ajax чат (LACE за заинтересованите) и все пак успяхме да си проведем разговора.
От сега нататък никкви skype-ове, irc, icq и т.н. Писна ми всеки втори да ползва различен протокол. На когото му трябвам да ме търси тук . Пращате едно sms-че, влизам и се разбираме.

П.П. Ходих за лаптоп в Technopolis и супер яко се "скарах" на един служител, защото започна да ми обяснява, че Линукс нямал хубава графична среда :D Не съм го псувал, просто със съвсем нормален тон му обясних, че не е прав и че майка му не е права и т.н. :D Човека леко се уплаши ама мисля, че посъвзе по едно време. :)