вторник, септември 04, 2007

За Шопов, НСБОП, държавата, свободата на словото и други такива абстрактния понятия

Богомил Шопов :

Тук не е нормална държава. Да сте видели някой министър да си подаде оставка, заради каквото и да е? Да сте видели министър в който има ЧЕСТ и ДОБЛЕСТ? Ами нееее и няма да видите. Хващат ги в корупция, замесени в мръсни игри и те пак со остават министри. Мислите ли, че 200 човека ще наклонят шапката на този министър, който си е платил за да стане такъв и докато си плаща ще е такъв, ехххх млади мечтатели сме ние. Докато не взривим нещо на центъра или не убием президента никой няма да си подаде оставката, макар, че и тогава се съмнявам. (Хайде сега арестувайте ме). Революция може да оправи тази държава. Той си го е казал човека - Щом нещеш мира, на ти секира.

А можем ли да го променим?

/НСБОП прочете това в 11:55 :))/

оригиналната статия


За НСБОП: Аз само цитирам!


Великия руски народ:
поживем увидим

Another good warior in Valhala


Обявявам тридневен траур!
Тази сутрин ставам и се опитвам да си пусна лаптопа. Цъ! Не иска! Ужас!
Занесох го в сервиза има още година и половина гаранция, но човека не беше много обнадежден за съдбата му. Пратиха го в София и дори да успеят да го оправят ще си го получа в края на септември.
Мъка, мъка ...
Явно стария компютър ще влиза в употреба. Идея си нямате колко е гадно да пишеш на нормална клавиатура след като си свикнал да пишеш на такава на лаптоп.
Още не мога да го приема. Толкова неща имах на тоя лаптоп. Дано няма проблеми с поправката в София.