събота, юли 28, 2007

Поща

Тази нощ се оказа още една ползотворна нощ в историята :) Пооправих и донаписах някои неща по сайта на борците, който между другото преди няколко дена обнових основно.
Та, по същество - обичам като пращам писмо на някоя по-важна личност, да го пращам на кирилица и малко по-надолу същия текст на шльокавица за да съм сигурен, че въпросния човек ще го прочете при всякакви условия. В АБВ има нещо подобно, но е реализирано по доста кофти начин. В Gmail няма абсолютно нищо подобно. За да се направи, на опитен програмист едва ли ще са му нужни повече от 5 минути, за това реших да им пиша и може би ще решат да добавят тази функция. 15 минути се опитвах да се докопам до някаква форма, където мога да пиша до съпорта или нещо подобно - не успях.
Та в крайна сметка почетох малко и си написах една формичка, която праща писма, превежда ги изобщо прави всичко, което би трябвало да прави всяка нормална поща. :)
Отне ми един час като 30 минути оправях encoding-a :)
fun да става !

2 коментара:

Анонимен каза...

Za6to ne probva6 help centyra na google. tam ima grafa suggest ne6to si... http://mail.google.com/support/bin/request.py?contact_type=suggest

hm?

Анонимен каза...

Благодаря ти, но наистина снощи доста дълго търсих подобна страница и не можах да намеря. Тоя help на Gmail ми е доста объркан.

Ще им пиша, но малко ме съмнява да се навият да го добавят. Нищо не пречи да пробвам.