сряда, май 16, 2007

Nokia 5300 XpressMusic

Тоя месец направо се олях ама кво да се прави :) Най-после си взех телефон - Nokia 5300.
подробности
Стандартна USB буксичка, ръгаш и тръгва. Писна ми за всеки Siemens да си купувам кабел и за всеки да трябва да инсталирам програми. От тая гледна точка по-лусно и по-удобно няма Nokia-та ги кърти всичките. Най-якото е, че повечето ми познати имат такъв тип кабели у тях и аз просто отивам, ръгам и пускам музика(geex к,во да ги правиш :).
С телефона ми дадоха и супер готини слушалки/handsfree, които обаче не са със стандартна аудио букса. Готиното в случая е, че ти дават преходник, слагаш го на телефона и пъхаш големите слушалки с оглушителния бас. :P
На мен лично miniSD 256MB ми стига, който иска може да си купи повече.
Софтуера се държи доста прилично, да не кажа направо супер. Съвсем спокойно може да си пуснете музика на слушалки и да цъкате сноуборд на телефона. Тази игра е доста готина, не знам дали по принцип се продава с нея или пичовете в магазина са си поиграли с Nokia-та, но с нея спокойно може да си загубите няколко часа.
Още в магазина слайдера ми се стори доста слабичък и бях убеден, че ще се разпадне на първия месец, но въобще не се получи така, слайдера си е напълно здрав вече доста време и няма изгледи да се чупи.