вторник, юни 19, 2007

Май ми трябва почивка

Ето до какво води нощ прекарана в компанията на PJ Harvey, 2 кутии цигари и некадърен админ панел с безброй бъгове и четене на блогове в изблик на отчаяние - кръвоизливи в очите. Когато майка ми ме видя щеше да се гътне. Лягам да спя !

Internet се извращава

Понеже тази нощ се отдадох на четене на блогове, в един от тях имаше линк към интересен руски сайт. Та, интересното е, че там за по-малко от 5 мин успях да си намеря 19 годишна проститука в Москва, за която дори не е важно да ползва презерватив. Сайта съдържа подробно описание на девойките - гръдна обиколка, тегло, апартаменти, телефон за връзка, на някои дори пише как се стига до там с метрото. Всичко това за скромната цена от 44$ или 63,80 лева (фиксинг на БНБ 18/06/2007). справка
Ба*ти държавата !
Интернет започва да се извращава. Превърна се в опасно място. Да изключим вирусите, порното и идиотите по форумите. Вече започват да се предлагат неща, които могат да те забъркат в сериозни неща. Ако не внимавам в кои онлайн магазини пазарувам, мога бързо и лесно да остана без стотинка, за сметка на 15 годишен пъпчивец, който е решил да си купи нов компютър с моята карта. Боеве между футболни хулигани се уреждат по форуми. Можеш да си купиш почти всичко по интернет, явно вече всичко. За мен това не е нормално.

Теория на стълбата

Ето една доста известна теория, която бях чел отдавна, мисля че може някои хора да си я прочетат отново за да влязат в детайлите пък дано ми повярват.
ето я и нея


Здрасти Дени ! :D

Умопомрачителен chainletter

Искам да правя секс с теб!
-- изпрати това на всички от листата си, и можеш и да получиш секс, освен ако не си пълен лузър!

Ако сте получили това от мен мисля, че е време да узнаете от къде е взето - тук
Доста интересен блог, мисля че си заслужава да му отделите час-два, собственика му йозруд на 100% :) (в позитивния смисъл на думата естествено)

П.П. Обърнете внимание на лазерния меч от Футурама :D