неделя, декември 16, 2007

Gaming madness

gamepad XFX
Преди няколко дена ми попадна ето този gamepad и нещата не изглеждат розови. За последните 2 дена съм играл толкова много игри, колкото не съм през целия си живот.
С един хубав емулатор за PS лаптопа се превърна в game станция. Tekken, Need For Speed, Quake, Tony Hawks Pro Skater и какво ли още не.
Въпреки че до скоро бях върл противник на конзолите, започвам да се замислям - Дали пък една конзола не би била добър подарък за коледа или нова година.
Едно знам със сигурност - няма да е XBOX(най-вече заради фирмата производител), а PS3 са прекалено скъпичък(около 1000 лв). Не знам дали PS2 все още си заслужава, намерих един пич, който си продава PS2-ката за 220 лева с 10 оригинални игри, но все пак става въпрос за стара конзола. Nintendo WII звучи доста обещаващо заради иновативния контролер и доста приемливата цена (520 лева нова), но пък от гледна точка на графика се представя по-слабо от конкурентите си и ме притеснява навлизането в изцяло нова среда. Играта на 1st person шутъри сигурно ще е несравнимо по-лесна, но пък как ли ще става това с Need For Speed?

Избора не е лесен, но за това пък след като си я взема... Определено това трябва стане по време на поне 3 седмична почивка, защото няма да можете да ме изкарате от вкъщи.