понеделник, юни 16, 2008

Домашен любимец

Имам нов домашен любимец, казва се Мишо и е ... прилеп. :) Да уточня, Мишо, защото много напомня на мишка, а не заради някои мои познати с това име. Мишо е просто мишка летец и си живее много конфортно между едно стъкло и стената.
Живея в онези соц блокове, в които няма стени между терасите, а само стъкло. Съседите обаче решили да си направят такава и това се е оказало много приятно място за живеене на Мишо.
Не разбирам много от прилепи, но този ми изглежда още мъничък, при това е доста космат и напълно очаквано обича да стои надолу с главата :D
Eто и негова снимка:

6 коментара:

Gossip Girl каза...

Хаха не знам с какво се хранят прилепите,но искрено се надявам Мишо да не нападне Пешо(който е напълнял бая от последния път като го видях да се разхожда из кухнята заедно с многобройното си семейство),че тогава става напечено :)

gotha каза...

:D
Аз пък се надявам да избие всички "пешовци", които се разхождат из кухнята.
За незапознатите иде реч за другите ми домашни "любимци" - хлебарките
:D

Gossip Girl каза...

Да да,да ги избие и аз мн бих се радвала,честно казано вечерно време изпитвам страх да ходя оттаък в джунглата опс имах предвид кухнята,ама все пак това е Пешо...таман почвам да свиквам с присъствието му-всеки ден го виждам все пак :)

ivanatora каза...

Честито :)

magi каза...

Сладък е ;)

RoujkaBG каза...

За Мишо - честито, но не съм сигурна, че между стъклото и стената ще му е добре по причина, че това не е естествената му среда, а и сам без компанията на себеподобните си...Не знам, решаваш ти.

Понеже стана дума за отвратителните досадници- хлебарките давам Ви една проста, но ефективна рецепта с невероятен ефект, която научих в Либия.

Сварен картоф, жълтък от яйце, боракс /продава се в аптеките/ и лъжичка олио,даже по- малко, колкото, за да се получи хомогенна маса, от която да се омесят топчета. Големината е колкото на стъклените топчета за детски игри, които се поставят на различни места в кухнята /ъглите на шкафове, мивка и т.н./, тоалетна, баня.

Хлебарките се измитат изведнъж, а тези които са останали са умрели и ще трябва първите дни да се въоръжите с търпение и да чистите.

Успех на тия, които решат да я пробват :)